EL-tjek

Med et EL-tjek gennemgår vi alle installationer og ser om alt går rigtigt til. Vi tjekker grundigt sikkerheden i din bolig og sikrer os, at alt lever op til sikkerhedskravene

El-tjek til boliger og virksomheder

Er du bekymret for sikkerheden af de elektriske installationer i din bolig eller virksomhed? Med et EL-tjek kan du hvile trygt. Vores elektrikere tilbyder omfattende inspektioner af alle typer elektriske systemer for at sikre, at de opfylder gældende sikkerhedsstandarder og er effektivt vedligeholdt. Undgå risikoen for dyre skader og farlige situationer med et professionelt EL-tjek.

Med Poul Sejr Nielsen får du en autoriseret vurdering af dine EL installationer i din lejlighed. Uanset om du står og skal sælge dit hus eller din lejlighed, eller om du ønsker et EL-tjek for at sikre dig, at alt står rigtig til, så kan vi hjælpe. Vi laver EL-tjek til alle, der har brug for det. Vi udfører primært EL-tjek i Nordsjælland og hovedstadsområdet. Med et el-tjek gennemgår vi blandt andet: HPFI-relæ El tavler El-installation generelt (herunder stik og kontakter) Tilslutning af hvidevarer Når vi er færdige med at gennemgå din bolig, modtager du en fyldestgørende rapport. I rapporten vil fremgå hvilke installationer, der er ulovlige eller kræver ændring for at leve op til kravene.

Giv os et ring omkring dit el-tjek

Dan Poulsen  - Servicekoordinator - Poul Sejr Nielsen
Dan Poulsen
Servicekoordinator
Martin Meisler - Servicechef elektriker - Poul Sejr Nielsen
Martin Meisler
Servicechef
Mikkel Gulbæk - Aut. elinstallatør - Poul Sejr Nielsen
Mikkel Gulbæk
Aut. elinstallatør

Bliv kontaktet

  • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om mulighederne for montering af solceller
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er et el-tjek?

Et el-tjek er et tjek af og en visuel gennemgang af dine el-installationer. Vi udfører enkelte stikprøver af de mest fundamentale dele af dine installationer.

Der er således ikke tale om et el-eftersyn. Et El-eftersyn er et langt grundigere eftersyn af dine elinstallationer, som eksempelvis benyttes i forbindelse med ejerskifteforsikringer og bliver registreret hos SIK.

Formålet med et el-tjek er at konstatere om der er ulovlige installationer, og om der er generelle fejl og mangler. 

Vores kvalificerede elektrikere gennemgår en detaljeret proces:

  1. Visuel inspektion: Tjek af synlige ledninger og elektriske enheder.
  2. Funktionskontrol: Test af elektriske systemers ydeevne og funktionalitet.
  3. Detaljeret rapportering: Udarbejdelse af en detaljeret rapport med fund og anbefalinger.
  4. Rådgivning: Professionel vejledning om nødvendige forbedringer eller udskiftninger.
EL-tjek hos Poul Sejr Nielsen

Vil du vide mere om et EL-tjek?

Er du interesseret i at høre mere om et EL-tjek, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kontakt os her

Det siger vores kunder:

Michael

Hurtige, effektive og god kommunikation. De klarede hurtigt og effektivt et VVS og EL-Tjek af lejlighed. Billeder af det nødvendige og god forklaring af evt. udfordringer.

Lotte

Jeg fik foretaget et el- og vvs-tjek af min lejlighed. Både vvs'er og elektriker var super flinke - der var ikke en finger at sætte! Dog blev jeg lovet, at de ville komme samme dag. Det gjorde de desværre ikke. Da vvs'er var færdig spurgte jeg, hvornår elektrikeren ville komme, han ringede til kontoret og der var åbenbart ikke "booket" en elektriker til min adresse. Efterfølgende skulle jeg selv skrive og følge op på vvs-rapporten. Ellers rigtig fin service!

Patrik Jakobsen

Hyggelige, effektive og meddelsomme håndværkere. Jeg havde booket el- og vvs-tjek. De kom samtidig og gik lokalerne igennem og orienterede mig undervejs om deres anmærkninger, så jeg allerede inden de færdige rapporter havde en fornemmelse af, hvad der skulle arbejdes videre med.

Nicky Riddertoft

Jeg bestilte Poul Sejr Nielsen om onsdagen, til at lave både EL- og VVS tjek. De kom allerede om fredagen på samme tid. Håndværkerne var super flinke, professionelle og generelt meget rare at have på besøg. Der gik heller ikke mange dage inden El rapporten samt fakturaen kom på min e-mail, og VVS kom et par dage efter, grundet sygdom, hvilket jeg var blevet informeret om, så det var fint. Rapporterne blev godkendt med det samme uden problemer. For fremtiden vil jeg til hver en tid bestille PSN når der skal udføres El eller VVS.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu