Industrielektriker

Industrielektriker

Er du elektrikeren, der motiveres af ansvar, samarbejde og gode tekniske løsninger, og vil du være med til at præge den daglige drift og vedligeholdelse af industribygninger i Nordsjælland og København eller Stydsjælland og Næstved? Så er stillingen som industrielektriker lige noget for dig.

Som industrielektriker hos Poul Sejr Nielsen kommer du til at beskæftige dig med spændende opgaver, primært i pharma-virksomheder. Det er derfor væsentligt, at du interesserer dig for bl.a. processtyring, nøgleskemaer, roterstyring og generelt større og mere avancerede installationer og automatik-styringer. Herudover skal du have lyst til at begå dig i et arbejdsmiljø, hvor der kan være krav og restriktioner til bl.a. påklædning og det at begå sig i virksomheden.

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra første dag, men vi forventer, at du er fyldt med gå-på-mod og interesse for at arbejde med tekniske løsninger i et spændende og mere avanceret arbejdsmiljø, hvor processerne naturligt vil være længere end i et parcelhus. Har du erfaring som industrielektriker er det en fordel, men det vigtigste er, at du har god forståelse for elektriske systemer og har flair for at forstå et nøgleskema.

 

Vi søger dig, der:

 • Er uddannet elektriker
 • Taler og skriver dansk
 • Har god forståelse elektriske systemer og teknologier
 • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner
 • Er ansvarsbevidst og arbejder struktureret
 • Sætter en ære i at aflevere opgaver i højeste kvalitet
 • Kan bevare overblikket i pressede situationer
 • Har et gyldigt kørekort
 • Sætter den gode kunderelation højt


Arbejdsområde

Dit arbejdsområde vil være Nordsjælland og Storkøbenhavn eller Sydsjælland og Næstved.

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Max. file size: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Service+ elektriker | Poul Sejr Nielsen

  At være elektriker hos Poul Sejr Nielsen

  Som elektriker hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af et dedikeret team med et godt sammenhold. Vi sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde, og vi afleverer altid opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem. Det er derfor vigtigt, at du er ærekær overfor dit arbejde og går forrest for at udføre opgaver i højeste kvalitet. Sikkerhed og arbejdsmiljø prioriteres højt, og det forventes derfor, at du tager ansvar for dig selv og dine kollegaer.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød samt en afdeling i Næstved. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL, VVS, ventilation og blikkenslagerarbejder, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har en ambition om at have Danmarks førende og mest attraktive lærlingeakademi, da vi tror på at mange af vores fremtidige medarbejdere skabes internt i virksomheden.

  Er det dig, vi leder efter?

  Vi søger tre industrielektrikere til tiltrædelse snarest. Aflønning sker efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst.

  For Nordsjælland og Birkerød bedes du sende din ansøgning, CV samt kopi af uddannelsesbeviser til Overmontør, Jacob Gents Nielsen, på jni@psn.dk.

  For Sydsjælland og Næstved bedes du sende din ansøgning, CV samt kopi af uddannelsesbevis til Afdelingsleder Henrik Bryde Nielen, på hbn@psn.dk.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Jacob på tlf. 31 68 38 79 Samt Henrik på tlf. 53 73 49 97

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Ring