Formand til fjernvarme

Brænder du for fjernvarme? Bliv vores nye fjernvarme formand for Vestforbrændingen!

Vi leder efter en formand der kan tage ansvaret og stå i spidsen for vores team af montører i Vestforbrændingens område, hvor vi de næste mange år skal håndtere fjernvarmekonverteringer. Er du den, der kan binde virksomhed, kunder, lærlinge og montører sammen og skabe resultater?

Hvad indebærer jobbet?

 • Ledelse med omtanke: Du skal være en formand med lederkompetencer, som både kan undervise og inspirere – især vores lærlinge, som vi vægter højt. Det er vigtigt, at du kan lære fra dig og samtidig sikre, at alle opgaver bliver udført korrekt.
 • Selvstændighed i spil: Du får frihed under ansvar. Det betyder, at du skal kunne træffe beslutninger og håndtere kommunikationen med Vestforbrændingen og andre nøglepartnere.
 • Service i topklasse: Med din tekniske indsigt, sikrer du, at alle løsninger er de bedst mulige. Du screener selv inden installation og sikrer at dit team udfører opgaven herefter.
 • Salgsøje og fremtidssyn: Du er god til at se muligheder for forbedringer og mersalg hos kunden, hvilket bidrager til både tilfredshed og virksomhedens vækst.

Personlige egenskaber vi værdsætter:

 • Jordnær og struktureret: Det er vigtigt at du kan være fokuseret på den forstående opgave og holde benene på jorden. 
 • Åbenhed og imødekommenhed: Du skal være let at omgås og klar til at møde både team og kunder med et åbent sind.
 • Initiativ og ansvarlighed: Vi forventer, at du er forudseende og tager ansvar for både små og store opgaver.
 • Ærlighed og empati: Det er vigtigt for os, at du handler ærligt og med forståelse for andre menneskers situationer.
 • Tålmodighed: Nogle dage er længere end andre, og her er det nødvendigt at kunne bevare roen.

Hvad kan du forvente?

 • Din dagligdag foregår i en servicevogn i Vestforbrændingens område. Du screener alle opgaver og afdækker omfanget med henblik på en smidig og problemfri konvertering hos vores kunder.
 • I samråd med den tilknyttede servicekoordinator bemandes opgaverne med rette kompetencer og eventuelle UE´ere rekvireres i rette tid.
 • Du deltager selvstændigt i bygge- og planlægningsmøder og håndterer selvstændigt de udfordringer der må opstå – evt. i samråd med din serviceleder.
 • Når behovet opstår, så griber du selv værktøjet og hjælper dit team med at færdiggøre opgaverne hos kunderne. Du har ligeledes ansvaret for omfordeling af ressourcerne, hvis nogle kollegaer er færdige og andre har brug for hjælp, så alle er klar til nye opgaver næste dag.
 • Når aftalen kommer fuldt i gang, skal du forvente at have den daglige styring og koordinering af 5 montører, 2 lærlinge og 1 arbejdsmand. Da holdet skal sættes løbende, kommer du til at deltage i ansættelsen med dem som bliver tilknyttet dit team.
 • Teknisk og faglig udfordring: Du vil have ansvaret for en teknisk korrekt udførelse af alle projekter og skal sikre, at teamet leverer arbejde af højeste kvalitet til aftalt tid.
 • Tæt samarbejde: Du vil have løbende dialog og sparring med både serviceleder og servicekoordinator, hvilket sikrer stærk support og faglig udvikling.

Send din ansøgning her

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikentreprenør med dybe rødder i de gode håndværkertraditioner. Hos Poul Sejr Nielsen afleverer vi altid opgaverne, som vi selv gerne vil modtage dem. Kvalitetsarbejde er ikke kun noget, vi taler om. Det er noget, vi udfører.

  Vores tekniske kompetencer omfatter blandt andet VVS, EL, Ventilation, Solceller, Varmepumper, Fjernvarme og Tag & Facadearbejde.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

  Ansøg nu

  Lyder ovenstående som noget for dig?

  Send din ansøgning samt CV til Jonas Bach, på jb@psn.dk

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Jonas på mail eller på tlf. 23 38 91 70

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Jonas Bach

  Mød Andreas

  "Som projektleder hos Poul Sejr Nielsen har jeg personligt oplevet, og sætter stor pris på, de mange fordele ved at være en del af denne virksomhed. For det første er efteruddannelse et vigtigt fokusområde, hvilket giver os mulighed for at følge med i den hurtige udvikling inden for VVS-branchen. Det er fantastisk at have muligheden for at lære mere.

  Derudover er Poul Sejr Nielsen, som arbejdsplads innovativ, og det er vigtigt for mig, at vi, som minimum, er på niveau med de største virksomheder i branchen. Bæredygtighed er også en central del af vores identitet, hvilket man kan se i vores bæredygtighedsstrategi.

  Et andet aspekt, jeg virkelig værdsætter, er friheden og fleksibiliteten i at planlægge min arbejdsdag, hvilket er en stor fordel, især for os med børn. Jeg har selv to børn og nyder, at jeg kan tilrettelægge min dag, så længe jeg opfylder mine arbejdsopgaver. Og ikke mindst er det en fornøjelse at have dygtige kollegaer og sparringspartnere, der støtter mig, når der opstår udfordringer på byggepladsen.

  Hos Poul Sejr Nielsen oplever jeg, at vi har en utrolig flad struktur. Vi er ikke blot en del af et hierarki; vi bliver inddraget i beslutningsprocesserne og behandles lige i vores afdeling. Der er stor fokus på, hvordan vi har det, især på byggepladserne, hvor presset kan være stort. Det er betryggende at vide, at vores ledere, er der for os og opfordrer os til at tale, hvis presset bliver for meget".

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring