Fagentrepriseleder - VVS

Fagentrepriseleder til VVS

Er du VVS-formanden, VVS-installatøren eller -teknikeren, der motiveres tilfredse kunder og veludførte projekter, og har du lysten til at planlægge og styre VVS-entrepriser? Så er stillingen som entrepriseleder måske noget for dig!

Som fagentrepriseleder kommer du til at planlægge, rådgive og koordinere forskellige VVS-projekter for både offentlige og private bygherrer. Du kommer til at lede dine projekter fra start til slut, hvor du, sammen med vores entreprisechef, bliver ansvarlig for indkøb, forhandling med leverandører, styring af underentreprenører samt projektøkonomien. Herudover kommer du til at deltage i byggemøder samt statusmøder for projekterne hver 14. dag. Du får en varieret hverdag med spændende projekter, der tager udgangspunkt i vores hovedkontor i Birkerød samt vores byggepladser i Hovedstadsområdet og på Sjælland.

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra dag ét, og du behøver ikke at have stor erfaring som entrepriseleder, da du får tilknyttet en af vores erfarne projektledere som fast mentor og sparringspartner. Det vigtigste er, at du er fuld af gå-på-mod og vilje til at lære, så vil vi hjælpe dig bedst muligt i gang med grundig oplæring og sparring.

Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi med frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø. Vi går op i at udføre kvalitetsarbejde, og vi forventer derfor, at du har et stærkt drive, er god til at forventningsafstemme, er ærekær og arbejder struktureret og målrettet. Vi forventer desuden, at du er ansvarsbevidst, serviceminded og sætter en ære i god kommunikation og formidling både internt i organisationen, med kunder og eksternt i projektorganisationen.


Vi søger dig, der:

 • Er uddannet indenfor VVS (montør, tekniker, installatør mv.)
 • Forstår at skabe arbejdsglæde omkring dig
 • Har flair for godt købmandskab
 • Er en teamplayer
 • Har et stort drive og ønsker at prøve kræfter med rollen som entrepriseleder


Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL, VVS, ventilation og blikkenslagerarbejder, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har en ambition om at have Danmarks førende og mest attraktive lærlingeakademi, da vi tror på at mange af vores fremtidige medarbejdere skabes internt i virksomheden.

  Er det dig, vi leder efter?

  Vi søger en fagentrepriseleder til tiltrædelse snarest.

  Lyder ovenstående som noget for dig?

  Send din ansøgning samt CV til Michael Madsen, på mma@psn.dk.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Michael Madsen på mail eller på tlf 20 30 50 22.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Per Palmquist | Entrepriseleder VVS - Poul Sejr Nielsen
  MIchael Madsen
  Entreprisechef, VVS

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring