Udskiftning af radiatortermostater 

Spar op til 23% af jeres samlet varmeforbrug ved at udskifte jeres manuelle radiatortermostater til nye, intelligente termostater.

Få energiforbruget under kontrol

Har I fuld kontrol over energiforbruget i jeres ejendom? Eller bruger I for mange penge på unødvendig opvarmning?

Hos Poul Sejr Nielsen tror vi på, at energiforbruget først er under kontrol, når de gamle manuelle radiatortermostater er blevet udskiftet med nye termostater. Energibesparelserne er størst, hvis jeres gamle termostater er mere end 10 år gamle. I undgår unødvendigt energispild ved at få de gamle radiatermostater udskiftet.

Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe jer med at udskifte jeres gamle manuelle radiatorventiler med termostatstyrede. Så sikrer vi sammen, at I bedst muligt får styr på energiforbruget i jeres ejendom. 

Med nye, intelligente termostater vil I opleve at varmen reguleres mere effektivt. Det skyldes, at de nye termostater automatisk skurer ned for varmen, når I ikke har brug for den. F.eks. når I lufter ud eller I ikke er i ejendommen. De nye radiatorventiler kan forsynes med en rumføler, så de hele tiden sikrer en jævn varmeafgivelse for radiatorerne i rummet. I behøver derfor ikke længere gå og skrue op og ned på jeres radiatorventiler, da de kan justeres via APP eller rumføler.  En ny termostatstyret radiatorventil sikrer en mere jævn varmestrøm og langt mindre temperatursving i jeres ejendom.

Energiforbrug - udskiftning af radiatortermostater - Poul Sejr Nielsen

Tre gode grunde til at I skal udskifte de gamle manuelle radiatortermostater:

Bedre indeklima - Udskiftning af radiatortermostater - Poul Sejr Nielsen

Bedre indeklima:

Hovedpine, allergi eller irriterede øjne. Alle symptomer på et dårligt indeklima, som opstår, når man ikke får skruet ned for varmen, eller glemmer at lufte ud. Alle disse problematikker kan undgås. 

Ved at udskifte jeres gamle termostater med nye smarte termostater, vil I opleve et væsentlig højere komfortniveau, da varmen i jeres ejendom automatisk tilpasses jeres dagligdag og rutiner.

Store energibesparelser - udskiftning af radiatortermostater - Poul Sejr Nielsen

Store energibesparelser:

I følge beregninger fra Danfoss er det muligt at skære op til 23% af varmeregningen, hvis de gamle termostater udskiftes med nye, elektroniske termostater.

De nye termostater kan, via simpel programmering i APP, automatisk skrue op og ned for varmen på forskellige tidspunkter af døgnet og forskellige dage i ugens løb. Dermed undgår I at bruge unødvendig varme, når I ikke er i ejendommen.

 

 

Miljøvenlig løsning - udskiftning af radiatortermostater - Poul Sejr Nielsen

Miljøvenlig løsning:

Skal I med på den grønne bølge? Ved at udskifte jeres gamle radiatortermostater opnår I ikke blot store økonomiske besparelser.

I er også med til at støtte op omkring udviklingen af miljøvenlige og energibesparende løsninger. Med brugen af nye termostatstyrede ventiler er I med til at tage hånd om miljøet, da der er mulighed for at regulere varmen efter behov, hvilket sikrer optimal varmeudnyttelse.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring