Opnå store energibesparelser med teknisk isolering

Spar energi og penge ved at få isoleret rørene i jeres ejendom

Den sikre vej til energibesparelser

Vi er Nordsjællands førende leverandør af løsninger inden for miljø og vedvarende energi. Vi ved, hvad vi snakker om, når det drejer sig om energiløsninger og energibesparelser. Teknisk isolering er en af de områder, hvor I kan skabe store besparelser på varmeregningen. Selvom jeres installationer er af nyere dato, viser det sig ofte, at der mangler teknisk isolering. Hvis installationerne er tilgængelige og isoleringen mangler, kan det være en god investering at få isoleret dem. Ofte med en kort tilbagebetalingstid.

Hos Poul Sejr Nielsen er vi specialister i effektive energiløsninger. Vi ved derfor, at teknisk isolering kan sikre jer mod store energitab. Store energitab er ikke blot en stor omkostning for ejendommen.

Det er også en omkostning, som har betydning for miljøet og fremtiden. Det gælder også selvom installationerne er af nyere dato.

specialister i teknisk isolering

Hos Poul Sejr Nielsen har vi mange års erfaring med teknisk isolering. Vi ved, at den helt rigtige isolering kan være mange penge værd for jer. Vi løser stort set alle slags opgaver indenfor teknisk isolering. Vi har både erfaring med at isolere og efterisolere vandrør, varmerør, kølerør, fjernvarmerør og brugsvandsrør. Uanset opgavens størrelse ved vi, at vores tekniske løsninger vil være til gavn for jeres pengepung. Vores medarbejdere er specialister i at undersøge tekniske installationer og komme med anbefalinger på energieffektive løsninger. Vi ved at alle kunder har forskellige behov. Derfor skræddersyr vi vores løsninger til den enkelte kunde.

3 GODE GRUNDE TIL AT ISOLERE JERES RØR:

Bedre indeklima - Teknisk isolering - Poul Sejr Nielsen

Bedre indeklima:

Rørisolering minimerer ikke kun jeres varmeudgifter Med teknisk rørisolering er I sikret, at jeres tekniske installationer beskyttet så effektivt som muligt. I er dermed sikret en mere stabil temperatur i jeres ejendom. Den stabile temperatur skaber grundlag for et sundt og behageligt indeklima året rundt. 

Hurtig tilbagebetalingstid - Teknisk isolering - Poul Sejr Nielsen

Hurtig tilbagebetalingstid

Efterisolering er en forholdsvis nem og billig måde at reducere energiforbruget på. Det betyder, at jeres investering også hurtigt er tjent hjem ind igen. Teknisk isolering er en af de energiinvesteringer, der hurtigst tilbagebetaler sig. Tilbagebetalingstiden på teknisk isolering er individuel, da den afhænger af forskellige faktorer:
  • Hvor stor er jeres ejendom?
  • Hvor mange meter rør er der tale om?
  • Har I allerede isoleret rørene i jeres ejendom?
  • Skal I have jeres rør isoleret for første gang

Hos Poul Sejr Nielsen sørger vi for at, at der tages hånd om alle forskellige faktorer.

Mindre energiforbrug - Teknisk isolering - Poul Sejr Nielsen

Mindre energiforbrug

 Det er dyrt at lade være med at investere i teknisk isolering. Når en rørene i en ejendom ikke er ordentligt isoleret, har det konsekvenser for ejendommens samlede varmeregning. Jeres varmerør taber varme, hvis ikke de er ordentligt isoleret.  Teknisk isolering af samtidige rør i jeres ejendom, vil sikre jer, at varmen ikke siver ud. Jeres varmeregning vil falde. Energiforbruget vil minimeres og jeres energimærke for ejendommen vil forbedres.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring