Renovering af varmecentral

Renovering af jeres varmecentralen kan nedbringe varmeregningen betragteligt.

Renovering ELLER Udskiftning  af JERES VARMECENTRAL

Vi har mange års erfaring i renovering af varmecentraler. Vi ved, hvor vigtig varmecentralens effektivitet er for ejendommens samlede varmeregning. Det desværre en af de indsatser i en ejendom, som oftest overses. Vi mener, at varmecentralen er ejendommens hjerte. Det er derfor også varmecentralen, der skal have den største opmærksomhed, når vi det kommer til energibesparelser.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi mange års erfaring med energieffektivisering af varmecentraler i erhverv, industribygninger og offentlige bygninger. Vi håndterer alle typer af varmecentraler - både gamle og nye centraler, men også centraler med forskellige opvarmningsformer.  

Skal vi minimere jeres energiomkostninger?

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, at varmecentralen er basen for en ejendoms centralvarmeanlæg. Derfor tilbyder vi at holde styr på jeres varmecentrals mange komponenter. De mange komponenter er helt essentielle for en effektiv drift. En effektiv centralvarme minimerer de samlet energiomkostningerne, hvilket b.la. gavner jeres pengepung.

Vi ved, at det er svært at gennemskue, om varmecentralen fungerer efter hensigten. Hos Poul Sejr Nielsen påtager vi os det fulde ansvar. Vi er certificerede energivejledere, som er uddannede i energioptimering. Når vi ankommer til jeres ejendom, gennemgår vi i fællesskab varmecentralen. Det gør vi for bedst muligt at fastlægge tilstanden og for at afgøre, om der er behov for forbedrende tiltag. 

Disse områder er i spil, når en varmecentral skal energieffektiviseres:

Bedre afkøling af fjernvarmevand:

Har I fuld kontrol over afkølingen af jeres fjernvarmevand? Det kan være en dyr affære, hvis I ikke har. Varmeselskaberne har indført en returvarmeafgift. Den skal i betale hvis vandet, I sender retur til fjernvarmeværket, er for varmt. Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe jer med at få styr på afkølingen af jeres fjernvarmevand. Derved undgår I at betale strafpoint til fjernvarmeværket. Vi identificerer de faktorer, som er årsagen til dårlige afkøling.

Udskiftning af oliefyr

Har I oliefyr? Så kan det være en god idé at udskifte det med en mere moderne og mere energieffektiv varmeløsning. Hos Poul Sejr Nielsen har vi de helt rette kompetencer til at rådgive jer. Sammen med jer vælger vi den mest energieffektive løsning, der bedst muligt opfylder jeres behov og ønsker. I kan opnå store besparelser uanset, hvilken anden varmeløsning I skifter til. 

 

Udskiftning af ældre pumper

En gammel cirkulationspumpe bruger ca. fire gange mere energi end en ny A-mærket cirkulationspumpe. De gamle cirkulationspumper sendes retur til Grundfos, hvor de sørger for at genanvende mindst 90% af materialerne i de gamle pumper. Så hvorfor ikke udskifte jeres gamle cirkulationspumper? Det kan sikre jer store energibesparelser på elregningen, og materialerne fra jeres pumper genanvendes.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring