Indregulering af varmeanlæg

Ved at indregulere jeres varmeanlæg kan I opnå en energibesparelse på op til 20%

Er jeres varmeanlæg er indreguleret korrekt?

Vi ved, at det er helt essentielt for enhver ejendom at varmeanlægget er indreguleret korrekt. Hvis jeres varmeanlæg ikke er indreguleret korrekt, kan det have store konsekvenser. Bl.a. forringet indeklima og komfort, hvilket forårsages af, at temperaturen bliver alt for høj i forhold til det ønskede. Det har konsekvenser for effektiviteten af anlægget, som er mindre effektivt end et indreguleret varmeanlæg.

Med en korrekt indreguleret varmecentral opnår I bedre komfort og indeklima. Indreguleringen vil også  have positiv indvirkning på jeres energiforbrug, da indreguleringen fastholder energiforbruget på et absolut minimum. Det skyldes, at indreguleringen skaber et korrekt flow og balance i anlægget.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med at indregulere alle størrelser af varmeanlæg. Vi ved, hvor vigtigt det er, at indreguleringen af varmeanlægget passer til de aktuelle behov i ejendommen. Ud fra dette finder vi den perfekte balance mellem et lavt energiforbrug og høj komfort.

HVORFOR ER DET VIGTIGT, AT INDREGULERE ET VARMEANLÆG?

Når et varmeanlæg indreguleres, er det typisk fordi der er store besparelse forbundet med det. Indregulering kan have betydning for cirkulationspumpernes elforbrug, hvilket minimeres. Indreguleringen gør at cirkulationspumperne ikke sættes på overarbejde.

Ofte kan den cirkulerende vandmængde halveres. Indreguleringen har også betydning for at varmen kan fordeles korrekt i ejendommen, hvorfra der undgås spild. Komforten og indeklimaet i ejendommen bliver også markant bedre. Indreguleringen påvirker temperaturen i radiatorerne så den bliver mere jævn.

 

Indregulering af varmeanlæg - energibesparelse - Poul Sejr Nielsen

Hvorfor indregulere et anlæg?

Bedre indeklima - Indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Bedre komfort og indeklima

Energibesparelser - Indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Store energibesparelser

Hurtig tilbagebetalingstid - Indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Hurtig tilbagebetalingstid

Mindre elforbrug - Indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Mindre elforbrug

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring