Er du vores nye serviceelektriker?

Ønsker du en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver – så skal du søge denne stilling!

Vi søger en kompetent og pligtopfyldende allround elektriker med flair for kundeservice. Dine arbejdsopgaver vil omfatte alle slags serviceopgaver indenfor EL i både private boliger, erhvervsejendomme og i industribygninger. Du kommer derfor til at udføre mange forskellige typer opgaver for forskellige typer kunder - og vi kan garantere dig, at ikke to dage bliver ens. Dette er derfor den rigtige stilling for dig, der hurtigt kommer til at kede dig, hvis hverdagen bliver for ens.


Vi søger dig, der:

 • Er uddannet elektriker
 • Taler og skriver dansk
 • Er serviceminded og drives af glade og tilfredse kunder
 • Er pligtopfyldende og møder til tiden
 • Har godt humør og bidrager til en positiv kultur


ARBEJDSOMRÅDE

Dit arbejdsområde vil være Nordsjælland og Storkøbenhavn.

 

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  At være elektriker hos Poul Sejr Nielsen

  Som elektriker hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone, et positivt arbejdsmiljø og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et professionelt team med et godt sammenhold og en dagligdag, hvor selvstændige serviceopgaver kombineres med et godt samarbejde på tværs af EL, VVS og ventilation.

  Vi går op i at udføre kvalitetsarbejde, og vi afleverer altid opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem. Det er derfor vigtigt, at du er ærekær overfor dit arbejde og kan arbejde selvstændigt i udførelsen af dine arbejdsopgaver.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 30 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

  Interesseret? - Det håber vi!

  Vi søger serviceelektrikere til tiltrædelse snarest. Aflønning sker efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst.

  For Nordsjælland og Birkerød bedes du sende din ansøgning, CV samt kopi af uddannelsesbeviser til Servicechef, Martin Meisler, på mm@psn.dk.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Martin på tlf. 53 73 49 62

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tonny simonsen - Serviceleder EL - Poul Sejr Nielsen
  Martin Meisler
  Servicechef

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring