Elektriker til serviceopgaver

Er du vores nye serviceelektriker?

Ønsker du en alsidig hverdag med mange forskellige opgaver – så skal du søge denne stilling!

Vi søger en kompetent og pligtopfyldende allround elektriker med flair for kundeservice. Dine arbejdsopgaver vil omfatte alle slags serviceopgaver indenfor EL i både private boliger, erhvervsejendomme og i industribygninger i Nordsjælland og København. Du kommer derfor til at udføre mange forskellige typer opgaver for forskellige typer kunder - og vi kan garantere dig, at ikke to dage bliver ens. Dette er derfor den rigtige stilling for dig, der hurtigt kommer til at kede dig, hvis hverdagen bliver for ens.


Vi søger dig, der:

 • Er uddannet elektriker
 • Taler og skriver dansk
 • Er serviceminded og drives af glade og tilfredse kunder
 • Er pligtopfyldende og møder til tiden
 • Har godt humør og bidrager til en positiv kultur


Tonny Simonsen - Serviceleder EL - Poul Sejr Nielsen
Tonny Simonsen
Serviceleder, EL

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Max. file size: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Elektriker - Service | Jobopslag | Poul Sejr Nielsen A/S

  At være elektriker hos Poul Sejr Nielsen

  Som elektriker hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone, et positivt arbejdsmiljø og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et professionelt team med et godt sammenhold og en dagligdag, hvor selvstændige serviceopgaver kombineres med et godt samarbejde på tværs af EL, VVS og ventilation.

  Vi går op i at udføre kvalitetsarbejde, og vi afleverer altid opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem. Det er derfor vigtigt, at du er ærekær overfor dit arbejde og kan arbejde selvstændigt i udførelsen af dine arbejdsopgaver.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 30 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

  Interesseret? - Det håber vi!

  Send din ansøgning samt kopi af uddannelsesbeviser til Tonny Simonsen på tsi@psn.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat – så vent ikke for længe.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Tonny på mail eller tlf. 31 68 38 72.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tonny simonsen - Serviceleder EL - Poul Sejr Nielsen
  Tonny Simonsen
  Serviceleder, EL

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Tag & Facade - Birkerød
  Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
  Følg os
  Autoriseret Installatør
  Eliteleverandør
  Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
  VE-certificering
  ×
  Menu