Er du
vores nye
elektriker?

Elektriker til ambitøst belysningsprojekt

På baggrund af vores rammeaftale med Københavns Kommune søger vi en kompetent og serviceminded elektriker til ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at transformere byens belysning.

Vi skal udskifte alt eksisterende belysning med energieffektiv LED-belysning i et større antal ejendomme over hele kommunen. Projektet dækker et areal på omkring 280.000 m² fordelt på flere hundrede adresser og udføres over en fireårig periode.

Om jobbet

Som elektriker hos Poul Sejr Nielsen vil du blive en del af et dedikeret team bestående af en teamleder, administrativ medarbejder, to projektledere og 14 elektrikere. Du bliver en del af en afdeling i stor vækst og med et stærkt sammenhold. Vi afleverer opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem, og vi går langt for at sikre glade og tilfredse kunder.

Om dig

Vi forventer, at du er engageret, kundeorienteret og ærekær overfor dit arbejde. Du skal være uddannet elektriker, pligtopfyldende og imødekommende. Erfaring med programmet Ordrestyring er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

 • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone
 • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i form af efteruddannelse og kurser
 • En unik mulighed for at bidrage til Københavns Kommunes belysningsprojekt og byens overgang til mere bæredygtige energiløsninger
 • Bonus via prisaftale

Vi forventer, at du

 • Er uddannet elektriker
 • Er kundeorienteret og yder en god service
 • Er pligtopfyldende og møder til tiden
 • Er imødekommende og bidrager til en positiv kultur

Teamet

Martin Meisler
Teamleder
Dennis Bradtberg
Projektleder
Daniel Østergård
Projektleder

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Maks. filstørrelse: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  At være elektriker hos Poul Sejr Nielsen

  Som elektriker hos Poul Sejr Nielsen bliver du en del af en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone, et positivt arbejdsmiljø og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du bliver en del af et professionelt team med et godt sammenhold og en dagligdag, hvor selvstændige serviceopgaver kombineres med et godt samarbejde på tværs af EL, VVS og ventilation.

  Vi går op i at udføre kvalitetsarbejde, og vi afleverer altid opgaverne, som vi selv gerne ville modtage dem. Det er derfor vigtigt, at du er ærekær overfor dit arbejde og kan arbejde selvstændigt i udførelsen af dine arbejdsopgaver.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 30 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

  Interesseret? - Det håber vi!

  Vi søger elektrikere til tiltrædelse snarest. Aflønning sker efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst.

  Du bedes sende din ansøgning, CV samt kopi af uddannelsesbeviser til Servicechef, Martin Meisler, på mm@psn.dk.

  Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Martin på tlf. 53 73 49 62

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Tonny simonsen - Serviceleder EL - Poul Sejr Nielsen
  Martin Meisler
  Servicechef

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Kontaktinformation

  Hovedkontor - Birkerød
  Kontor - Næstved

  Afdelinger Birkerød

  Tag & Facade
  VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

  Kompetencer

  ×
  Menu
  Vagttelefon
  Ring