book en VVS-montør på timepris

UDFYLD FORMULAREN

Book en VVS-montør elle VVS-tekniker på timepris

Mangler du en VVS'er til mindre serviceopgaver, kan du i nedenstående formular nemt bestille en VVS-montør eller VVS-tekniker på timepris. Beskriv blot din opgave så detaljeret som muligt og vælg det antal timer, der skal afsættes til din opgave.
Obs! Der forekommer et minimum på 2 timer ved booking af VVS-montør eller VVS-tekniker.

Ved booking af VVS-montør eller -tekniker på timepris online forekommer der et minimum på 2 timer. Er du i tvivl om, hvor mange timer, du skal vælge til lige netop din opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte os via telefon, mail eller i chatten, som du finder nederst i højre hjørne.

Vi bestræber os altid på at være så forberedte som muligt på din forudbestilte opgave. For at vi kan forberede os bedst muligt, opfordrer vi dig til at beskrive din opgave så detaljeret som muligt med evt. reservedele og billeder. Skulle der alligevel være brug for en ekstra vare, når vores VVS-montør står hos dig, vil vi oftest bestille varen med strakslevering fra grossisten, så vi kan arbejde videre hos dig og undgå at bruge unødvendig tid på at køre til grossisten.


Montør eller tekniker - hvad skal jeg vælge?

Ved tekniske VVS-opgaver, der omfatter feljfinding, indregulering mm. vil det være nødvendigt at sende en VVS-tekniker istedet for en VVS-montør til at løse din opgave. Dette skyldes, at VVS-teknikere er uddannede indenfor netop fejlfinding, indregulering mv. og derfor har de rette kompetencer til at løse dit problem.

Ved mindre serviceopgaver som udskiftning af armaturer eller installation af Quooker skal du booke en VVS-montør.

Har du booket en VVS-montør til en opgave, der kræver en tekniker, vil vi kontakte dig for ændring af dette.

Kontakt os | Poul Sejr Nielsen

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig.


Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring