få et uforpligtende tilbud

PÅ DIN OPGAVE

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Mangler du en VVS-montør eller VVS-tekniker til din VVS-opgave, kan du her indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld blot formularen nedenfor med en detaljeret beskrivelse af opgaven, dine kontaktoplysninger og vedhæft gerne billeder af komponenter.

Herfra sidder vores serviceafdeling klar til – helt uforpligtende – at lave et komplet tilbud på din opgave inkl. kørsel, opstartsgebyr og evt. materialer. Du får altså et konkret og overskueligt tilbud uden skjulte gebyrer, som du i ro og mag kan tage stilling til.

Vi bestræber os efter at sende tilbud på din VVS-opgave til dig indenfor 48 timer. Skulle vi have brug for flere informationer fra dig, vil vi kontakte dig for afklaring, men i langt de fleste tilfælde vil en detaljeret beskrivelse af din VVS-opgave være tilstrækkelig for, at vi kan udarbejde et tilbud til dig.

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via chatten, som du finder nederst i højre hjørne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores dygtige VVS-montører og -teknikere står klar til at hjælpe dig med alt indenfor VVS - uanset opgavens omfang.

Vi udfører alt fra mindre serviceopgaver som udskiftning af vandhane, installation af Quooker, opsætning af nyt toilet eller fejlsøgning på installation til større opgaver som komplet gennemgang af dine VVS-installationer eller installation af varmepumpe.

Udfyld blot formularen nedenfor og indhent et tilbud på din VVS-opgave.

Kontakt os | Poul Sejr Nielsen

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig.


Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Ring