få et uforpligtende tilbud

PÅ DIN OPGAVE

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Mangler du en elektriker til en elopgave, kan du her indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld blot formularen en detaljeret beskrivelse af opgaven, dine kontaktoplysninger og vedhæft gerne billeder af komponenter.

Herfra sidder vores serviceafdeling klar til – helt uforpligtende – at lave et komplet tilbud på din opgave inkl. kørsel, opstartsgebyr og evt. materialer. Du får altså et konkret og overskueligt tilbud uden skjulte gebyrer, som du i ro og mag kan tage stilling til.

Vi bestræber os efter at sende tilbud på din elopgave til dig indenfor 48 timer. Skulle vi have brug for flere informationer fra dig, vil vi kontakte dig for afklaring, men i langt de fleste tilfælde vil en detaljeret beskrivelse af din elektrikeropgave være tilstrækkelig for at vi kan udarbejde et tilbud til dig.

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via chatten, som du finder nederst i højre hjørne.

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores dygtige elektrikere står klar til at hjælpe dig med alt indenfor el - uanset opgavens omfang.

Vi udfører alt fra mindre serviceopgaver som udskiftning af stikkontakter, installation af hvidevarer og opsætning af lampeudtag til større opgaver som komplet gennemgang af dine elinstallationer, montering af solceller eller opsætning af ladestander eller ladeboks til din elbil.

Udfyld blot formularen nedenfor og indhent et tilbud på din elektriker opgave.

Kontakt os | Poul Sejr Nielsen

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig.


Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring