Udskiftning af radiatortermostater 

Spar op til 23% af det samlede varmeforbrug ved at udskifte jeres manuelle radiatortermostater til nye, intelligente termostater.

Udskift radiatortermostaterne og få energiforbruget under kontrol

Har I fuld kontrol over energiforbruget i jeres ejendom, eller bruger I for mange penge på unødvendig opvarmning?

Hos Poul Sejr Nielsen tror vi på, at energiforbruget først er under kontrol, når de gamle, manuelle radiatortermostater er blevet udskiftet med nye termostater. Ved at få de gamle radiatortermostater udskiftet undgår I unødvendigt energispild. Energibesparelserne er dog størst, hvis jeres nuværende termostater er mere end 10 år gamle.

Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe jer med at udskifte jeres gamle, manuelle radiatorventiler med termostatstyrede. Således sikrer vi sammen, at I bedst muligt får styr på energiforbruget i jeres ejendom. 

Med nye, intelligente termostater vil I opleve, at varmen reguleres mere effektivt. Det skyldes, at de nye termostater automatisk skurer ned for varmen, når I ikke har brug for den. Det kan eksempelvis være, når I lufter ud, eller I ikke befinder jer i ejendommen. De nye radiatorventiler kan desuden forsynes med en rumføler, så der hele tiden sikres en jævn varmeafgivelse fra forskellige radiatorer i rummet. I behøver derfor ikke længere gå og skrue op og ned på jeres radiatorventiler, da de kan justeres via en app eller via rumføleren. Det betyder, at I vil opleve besparelser på både energi og penge. En ny termostatstyret radiatorventil sikrer en mere jævn varmestrøm og langt mindre temperatursving i jeres ejendom.

3 gode grunde til at udskifte de gamle radiatortermostater

Bedre indeklima

Hovedpine, allergi eller irriterede øjne. Alle symptomer på dårligt indeklima som opstår, når man ikke får skruet ned for varmen, eller hvis man glemmer at lufte ud. Alle disse problematikker kan undgås. Men hvordan?

Løsningen er nye intelligente, radiatortermostater. Ved at udskifte jeres gamle termostater med nye, smarte termostater, vil I opleve et væsentlig højere komfortniveau, da varmen i jeres ejendom helt automatisk bliver tilpasset jeres dagligdag og rutiner.

Termostaterne reagerer hurtigt på temperaturskift, så I hele tiden har et behageligt indeklima. Et indeklima, som ikke giver hovedpine, allergi eller irriterede øjne.

Store energibesparelser

Er jeres varmeregning igen blevet alt for høj? Ifølge beregninger fra Danfoss er det muligt at skære op til 23 procent af varmeregningen, hvis de gamle termostater udskiftes med nye, elektroniske termostater.

De nye termostater kan, via simpel programmering i en app, automatisk skrue op og ned for varmen på forskellige tidspunkter af døgnet og forskellige dage i ugens løb. Dermed undgår I at bruge unødvendig varme, når I ikke er i ejendommen.

 

 

 

Miljøvenlig løsning

Ønsker I at hoppe med på den grønne bølge? Ved at udskifte jeres gamle radiatortermostater opnår I ikke blot store økonomiske besparelser. I er også med til at støtte op omkring udviklingen af miljøvenlige og energibesparende løsninger.

Med brugen af nye, termostatstyrede ventiler er I med til at tage hånd om miljøet, da der er mulighed for at regulere varmen efter behov, hvilket sikrer optimal varmeudnyttelse.

 

 

 

 

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

Bestil en gratis screening
×
Menu
Ring