Opnå store energibesparelser med teknisk isolering

Reducér energiforbruget og spar penge gennem teknisk isolering af rørene i jeres ejendom

Energioptimér jeres ejendom og opnå energibesparelser på energiforbruget

Kender I den sikre vej til store energibesparelser? Det gør vi. Poul Sejr Nielsen er Nordsjællands førende leverandør af løsninger indenfor miljø og vedvarende energi. Vi ved, hvad vi snakker om, når det drejer sig om energioptimering.

Teknisk isolering er et område, hvor I kan opnå store besparelser på varmeregningen. Selv hvis installationerne er af nyere dato, viser det sig ofte, at der mangler teknisk isolering. Mangler der isolering omkring installationerne, kan det være en god investering at få udført teknisk isolering af dem. En investering ofte med en kort tilbagebetalingstid.

Hos Poul Sejr Nielsen er vi specialister i effektive energiløsninger. Vi ved derfor, at teknisk isolering kan sikre jer mod store energitab, som ikke blot en stor omkostning for ejendommen. Det er også en omkostning, som har betydning for miljøet og fremtiden.

Poul Sejr Nielsen har mange års erfaring med teknisk isolering. Vi ved, at den rigtige isolering kan være mange penge værd for jer, og vi løser stort set alle slags opgaver indenfor teknisk isolering. Vi har både erfaring med at isolere samt efterisolere vandrør, varmerør, kølerør, fjernvarmerør og brugsvandrør. Uanset opgavens størrelse ved vi, at vores tekniske løsninger vil være til gavn for jeres pengepung. Vores medarbejdere er specialister i at undersøge tekniske installationer og vejlede kunder om energieffektive løsninger. Vi ved, at alle kunder har forskellige behov. Derfor skræddersyer vi vores løsninger til den enkelte kunde.

3 GODE GRUNDE TIL AT FÅ ISOLERET JERES RØR

1. Bedre indeklima

Rørisolering minimerer ikke kun jeres varmeudgifter. Med teknisk isolering er I sikret, at jeres tekniske installationer bliver beskyttet så effektivt som muligt. I vil derfor få en mere stabil temperatur i jeres ejendom, som skaber grundlag for et sundt og behageligt indeklima året rundt. Og hvem vil ikke gerne have det?

2. Hurtig tilbagebetalingstid

Efterisolering er en forholdsvis nem og billig måde at reducere energiforbruget på. Det betyder, at jeres investering hurtigt er tjent hjem igen. Teknisk isolering er en af de energiinvesteringer, der hurtigst tilbagebetaler sig. Tilbagebetalingstiden på teknisk isolering er dog individuel, da den afhænger af følgende forskellige faktorer:
  • Størrelsen af jeres ejendom
  • Hvor mange meter rør der er tale om
  • Om rørene i jeres ejendom i forvejen er isoleret
  • Om det er første gang I have isoleret jeres rør

Hos Poul Sejr Nielsen skal vi nok sørge for at, at der bliver taget hånd om alle forskellige faktorer.

3. Lavere energiforbrug

Når en ejendoms rør ikke er ordentligt isoleret, har det konsekvenser fra ejendommens samlede varmeregning. Er varmerørene ikke isoleret korrekt, vil de tabe varme. Teknisk isolering, eller efterisolering af samtidige rør i jeres ejendom, vil sikre jer, at varmen ikke længere bare siver ud. Jeres varmeregning vil derfor reduceres og energiforbruget vil mindskes, således at jeres energimærke for ejendommen vil blive forbedret.

Ring til os nu – og gør jeres ejendom mere energieffektiv!

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

Bestil en gratis screening
×
Menu
Ring