Renovering af varmecentral

Renovering af varmecentralen kan nedbringe varmeregningen. 
Poul Sejr Nielsen kan renovere jeres varmecentral med isolering, ved udskiftning af gamle pumper eller ved at udskifte hele varmeløsningen.

VI KAN RENOVERE ELLER UDSKIFTE JERES VARMECENTRAL – UANSET OPVARMNINGSFORM

Poul Sejr Nielsen har mange års erfaring med energieffektivisering af varmecentraler i både erhvervsbygninger, industribygninger og offentlige bygninger. Vi er eksperter i alt, hvad der har med varmecentraler at gøre, og vi håndterer alle typer af varmecentraler - både gamle og nye centraler men også centraler, som har forskellige opvarmningsformer.

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, hvor vigtig varmecentralens effektivitet er for ejendommens samlede varmeregning. Desværre er renovering af varmecentralen en af de indsatser i ejendommen, der ofte bliver overset. Vi mener, at varmecentralen er ejendommens hjerte. Det er derfor også varmecentralen, der fortjener den største opmærksomhed, når det handler om energibesparelser.

Skal vi minimere jeres energiomkostninger?

Varmecentralen er basen for en ejendoms centralvarmeanlæg, og de mange komponenter er helt essentielle for en effektiv drift. En effektiv centralvarme minimerer de samlede energiomkostninger, hvilket både gavner jeres pengepung og vores fælles fremtid. Poul Sejr Nielsen tilbyder derfor at holde styr på jeres varmecentrals mange komponenter.

Vi ved, at det kan være svært for den enkelte kunde at gennemskue, om varmecentralen fungerer efter hensigten. Hos Poul Sejr Nielsen påtager vi os det fulde ansvar. Vi er certificerede energivejledere og uddannede i energioptimering. Når vi ankommer til jeres ejendom, gennemgår vi i fællesskab varmecentralen for bedst muligt at kortlægge tilstanden og for at afgøre, om der er behov for forbedrende tiltag. Vores mange års erfaring med varmecentraler fortæller os, at der er fire typiske indsatsområder, når en varmecentral skal energieffektiviseres.

Typiske indsatsområder til energioptimering af varmecentral

1. Bedre afkøling af fjernvarmevand

Har I fuld kontrol over afkølingen af jeres fjernvarmevand? Varmeselskaberne har indført en returvarmeafgift, som skal betales hvis vandet, der sendes retur til fjernvarmeværket, er for varmt. Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe jer med at få styr på afkølingen af jeres fjernvarmevand. Det gør vi ved at identificere de faktorer, der er årsagen til den dårlige afkøling. Derved undgår I at betale dyre strafpoint til fjernvarmeværket.


3. Udskiftning af ældre pumper til mere energieffektive pumper

Er jeres cirkulationspumpe en stor energisluger? En gammel cirkulationspumpe bruger fire gange mere energi end en ny, A-mærket cirkulationspumpe. De gamle cirkulationspumper sendes desuden retur til Grundfos, hvor mindst 90% af materialerne i de gamle pumper genanvendes. Udskiftning af jeres gamle cirkulationspumper kan altså sikre jer store besparelser på elregningen, og materialerne fra jeres gamle pumper bliver genanvendt.

2. Udskiftning af oliefyr

Har i et oliefyr i jeres ejendom? Det kan være en god idé at udskifte et oliefyr med en mere moderne og mere energieffektiv varmeløsning. Hos Poul Sejr Nielsen har vi de helt rette kompetencer til at rådgive jer. I samarbejde med jer vælger vi den mest energieffektive løsning, der passer bedst til jeres behov og ønsker. I kan opnå store besparelser næsten ligegyldigt hvilken anden moderne varmeløsning, I skifter til. I opnår energibesparelser og dermed en mere miljøvenlig løsning – til gavn for både jer og fremtiden. 


4. Isolering af installationer i varmecentralen

Er rørinstallationerne i jeres varmecentral ordentligt isoleret? Det kan være yderst energieffektivt at isolere rørinstallationerne til varmecentralen. Isolering af jeres rørinstallationer har en kort I undgå derved et stort varmespild fra varmecentralen.Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

Bestil en gratis screening
×
Menu
Ring