Indregulering af varmeanlæg

Ved at indregulere jeres varmeanlæg kan I opnå store energibesparelser

Er jeres varmeanlæg indreguleret korrekt?

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, at det er helt essentielt for enhver ejendom, at varmeanlægget er indreguleret korrekt. Er jeres varmeanlæg ikke indreguleret korrekt, kan det have store konsekvenser for effektiviteten af anlægget. Desuden kan et ikke-indreguleret anlæg bl.a. forårsage forringet indeklima og komfort, hvilket sker, når temperaturen bliver alt for høj i forhold til det ønskede.

Med en korrekt indreguleret varmecentral har I derimod mulighed for at opnå en bedre komfort og indeklima. Indreguleringen vil desuden have en positiv indvirkning på jeres energiforbrug, da indreguleringen fastholder energiforbruget på et absolut minimum. Det skyldes, at indreguleringen skaber et korrekt flow og balance i anlægget.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med at indregulere varmeanlæg af alle størrelser. Vi ved, hvor vigtigt det er, at indreguleringen af varmeanlægget passer til de aktuelle behov i ejendommen. Ud fra dette finder vi den perfekte balance mellem et lavt energiforbrug og et højt komfortniveau.

HVORFOR INDREGULERE ET VARMEANLÆG?

Når et varmeanlæg indreguleres, er det typisk fordi, at der er store besparelser forbundet med det. Indregulering kan have betydning for cirkulationspumpernes elforbrug, hvilket minimeres, da indreguleringen gør, at cirkulationspumperne ikke sættes på overarbejde. Ofte kan den cirkulerende vandmængde halveres.

Indreguleringen har også betydning for, at varmen kan fordeles korrekt i ejendommen, så der undgås spild. Det er værd at understrege, at komforten og indeklimaet i ejendommen ligeledes forbedres markant, da indreguleringen påvirker temperaturen i radiatorerne, så den bliver mere jævn.

Varmeanlæg indregulering - Poul Sejr Nielsen

4 gode grunde til at få indreguleret jeres varmeanlæg

Komfort og indeklima - indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Bedre komfort og indeklima

Energibesparelser - indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Store energibesparelser

Hurtig tilbagebetalingstid - indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Hurtig tilbagebetalingstid

Mindre elforbrug - indregulering af varmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Mindre elforbrug

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

Bestil en gratis screening
×
Menu
Vagttelefon
Ring