Bestil et gratis energitjek

Med et energitjek kan I reducere jeres pumpeanlægs
energiforbrug

Opnå energibesparelser

Hos Poul Sejr Nielsen kan vi foretage et energitjek, som kan identificere potentielle energibesparelser i jeres pumper. Vores Energy Check er en analyse, som udarbejdes på baggrund af data fra typeskiltet på pumpen, aktuelt forbrug (tryk, kWh-forbrug, flow) pumpens alder og driftstimer samt andre kendte faktorer, der kan påvirke jeres energiforbrug. I de fleste tilfælde viser det sig, at nye energieffektive pumper kan føre til store energibesparelser, hvilket sikrer en kort tilbagebetalingsgrad.

Så hvorfor ikke investere i en ny cirkulationspumpe? Købsprisen er lav og energibesparelserne er store. Se selv med i udregningen fra Grundfos. Ifølge Grundfos udgør købsprisen for en pumpe 5%, omkostninger til service og vedligeholdelse 10%, mens de sidste 85% er energiomkostninger til pumpen. 

Med et gratis energitjek vil i opnå en bedre indsigt i jeres driftudgifter. I får overblik over jeres pumpeinstallationer, og de bliver optimeret. Det gratis energitjek er med til at forbedre jeres grønne foraftryk. 

Hos Poul Sejr Nielsen samarbejder vi med pumpevirksomheden Grundfos.  De lægger stor vægt på konstant at udvikle pumpeløsninger og værktøjer, der bidrager til energibesparelser i alle brancher - uanset om der er tale om pumpeinstallationer over eller under jorden. Ifølge Grundfos er 2/3 pumper i drift alt for ineffektive og bruger op mod 60% for meget energi. 

 

Gratis energitjek - Poul Sejr Nielsen

FÅ OVERBLIK OVER JERES ENERGIFORBRUG

Et gratis energitjek giver jer et samlet overblik over jeres energiforbrug, og hvordan det kan reduceres. Ofte reduceres energiforbruget med 30% efter et energitjek.

Overblik energiforbrug - energitjek - Poul Sejr Nielsen

Vi giver jer overblikket tilbage

Formålet med analysen er at give et overblik over jeres energiforbrug for samtlige pumper i anlægget. Det gøres for at klarlægge, om det kan betale sig at udskifte pumpen, eller om det er tilstrækkeligt at opgradere med f.eks. en anden motor. Vores analyse tager udgangspunkt i jeres pumpeinstallationer. Vi beregner hvor meget I kan spare ved at udskifte til nye, energieffektive pumper.

Analysen giver et tydeligt billede af:

  • Prisen på det nye og energieffektive pumpesystem
  • De årlige driftsomkostninger med de(n) nye installeret pumpe(r)
  • Energibesparelser (kWh/år)
  • Forventet tilbagebetalingstid (år)

Analysen giver et overblik over anbefalede nye pumper. Det gør det nemt for jer at træffe den rette beslutning. Analysen bygger herefter på sammenligningsgrundlag, som er baseret på det eksisterende pumpesystem og det nye energieffektive system over en periode på 15 år.

Er I stadig i tvivl om, hvorvidt I skal bestille et Energy check? Så husk på – et Energy check er gratis. Vores energispecialister udarbejder en individuel analyse til jer, som kun er relevant for jeres ejerdom og kan være jeres første skridt i at afdække besparelsespotentialet i jeres anlæg.

 

Klik her og bestil et gratis energitjek

  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om et energi tjek

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

Bestil en gratis screening
×
Menu
Ring