Opnæsgård 

energirenoveres

Vi energirenoverer Danmarks største private andelsboligforening med 574 lejligheder.

Om projektet

Hos Poul Sejr Nielsen har vi stor erfaring med at udføre gennemtænkte og energioptimerende løsninger i boliger. Vi har en samarbejdsaftale med A/B Opnæsgård, der er Danmarks største private andelsboligforening med 574 lejligheder og en grund på omkring 150.000 kvadratmeter. Her står vi for service og vedligeholde af de VVS-tekniske installationer. Jonas Bach, serviceleder hos Poul Sejr Nielsen, forklarer:

”Når de hos A/B Opnæsgård har behov for en VVS-mand, så ringer de til os. Det kan være alt lige fra et toilet, der skal skiftes, til et sprunget vandrør. Generet set har vi et tæt samarbejde med inspektøren”. 

Opgaven

Sven-Erik Olsen er inspektør hos A/B Opnæsgård, og han er i tæt dialog med både montører og serviceleder. I øjeblikket er A/B Opnæsgård ved at få monteret 92 vandmålere, hvormed Sven-Erik forklarer: ”Vi havde et ønske om, at det fælles regnskab skulle defineres noget bedre, end det har været før. Det er noget, som jeg har sat i værk, hvormed det er Poul Sejr Nielsen, der kommer og monterer dem”. Montørerne har hertil ikke kun stået for monteringen af vandmålerne. De har også stået for at foretage en regnvandsseparering, hvor montørerne har separeret regnvand fra spildevand på samtlige 160 faldstammer, der herefter skulle lægges om og føres ud i jorden. Desuden er der blevet monteret blødgøringsanlæg i alle boligerne, hvormed beboerne har fået blødt brugsvand. Sven-Erik Olsen ser positivt på de nye ændringer, som Poul Sejr Nielsen har foretaget og forklarer:

”Regnvandsseparering har betydet, at vi har fået reduceret vores årlige samlet præmie med 100.000 kr., hvilket er en reducering på omkring 16%. Det er fordi, at vores kloaksystem gjorde, at når der var kraftige regnskyl, så pressede vores kloaksystem regnvandet tilbage, hvormed vi fik vandskade i lejlighederne”

Vi lever op til kundernes forventninger

De løbende samarbejde, som vi har med A/B Opnæsgård, vækker stor glæde hos Sven-Erik. Han forklarer: ”Dem der kommer fra Poul Sejr Nielsen, det er fornuftige mennesker. De er velfunderede og velfungerende. Når de først har været her et par gange, og set hvor stort det er, så henter de nøglerne hos mig, og så går jeg derefter ikke ind og blander mig i det, som de laver”.

Hos Poul Sejr Nielsen har vi særlig fokus på at levere den bedste VVS-service i højeste kvalitet, og derfor er vi også utrolig stolte af, at Sven-Erik Olsen ønsker at anbefale os til andre:

”Jeg ville helt sikkert anbefale Poul Sejr Nielsen til andre. Når man ringer ind med en eller anden opgave, så er de altid løsningsorienteret. Sådan en som Jonas Bach og Lars Kjellberg de finder altid en løsning eller en anden måde at gøre tingene på, end det vi måske havde aftalt fra starten af. Jeg synes generelt set, at samarbejdet har været godt. Selvom de har været på kursus, når jeg så sender dem en sms, så kan de altid afsætte tid til at svare på den. Det er bestemt noget, som jeg kan bruge i dagligdagen”

  • Poul Sejr Nielsen lys på Brøndby stadion
  • Poul Sejr Nielsen lys på Brøndby stadion
  • Brøndby stadion

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

Bestil en gratis screening
×
Menu
Vagttelefon
Ring