Stort skridt mod et lysere og grønnere København

Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at transformere byens belysning.

Vi skal i gang med at udskifte eksisterende belysning med energieffektiv LED-belysning i et større antal ejendomme over hele kommunen. Projektet dækker et areal på omkring 280.000 m² fordelt på flere hundrede adresser og udføres over en fireårig periode.

Projektet vil foregå etapevis, hvor vi i alt skal udskifte 160.000 traditionelle belysningsarmaturer til moderne LED-teknologi med styringer, som gør belysningen 'smart'.

🌍 Ved at skifte til LED-belysning kombineret med smart styring reduceres energiforbruget markant. Det er ikke kun godt for miljøet, men også for kommunens økonomi. Forventningerne til projektet inkluderer ikke kun forbedret lyskvalitet og længere levetid for belysningen, men også en betydelig reduktion i CO2-udslip samt øget trivsel for kommunens ansatte og borgere.

Vi ser meget frem til samarbejdet med Københavns Kommune og vores belysningspartner Signify. Vi er utrolig glade for at kunne spille en rolle i byens overgang til mere bæredygtige energiløsninger.

Skal du være med til at gøre København grønnere?

Vi søger elektrikere dedikeret til aftalen, ligesom vi søger en projektleder og administrativ medarbejder. Kontakt Mikkel Gulbæk på tlf. 53 73 49 89 / mg@psn.dk

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - Birkerød
Kontor - Næstved

Afdelinger Birkerød

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring