Stort skridt mod et lysere og grΓΈnnere KΓΈbenhavn

Hos Poul Sejr Nielsen er vi beærede over at være en del af Københavns Kommunes ambitiøse belysningsprojekt, hvor vi bidrager til at transformere byens belysning.

Vi skal i gang med at udskifte eksisterende belysning med energieffektiv LED-belysning i et stΓΈrre antal ejendomme over hele kommunen. Projektet dΓ¦kker et areal pΓ₯ omkring 280.000 mΒ² fordelt pΓ₯ flere hundrede adresser og udfΓΈres over en fireΓ₯rig periode.

Projektet vil foregΓ₯ etapevis, hvor vi i alt skal udskifte 160.000 traditionelle belysningsarmaturer til moderne LED-teknologi med styringer, som gΓΈr belysningen 'smart'.

🌍 Ved at skifte til LED-belysning kombineret med smart styring reduceres energiforbruget markant. Det er ikke kun godt for miljΓΈet, men ogsΓ₯ for kommunens ΓΈkonomi. Forventningerne til projektet inkluderer ikke kun forbedret lyskvalitet og lΓ¦ngere levetid for belysningen, men ogsΓ₯ en betydelig reduktion i CO2-udslip samt ΓΈget trivsel for kommunens ansatte og borgere.

Vi ser meget frem til samarbejdet med Københavns Kommune og vores belysningspartner Signify. Vi er utrolig glade for at kunne spille en rolle i byens overgang til mere bæredygtige energiløsninger.

Skal du være med til at gøre København grønnere?

Vi sΓΈger elektrikere dedikeret til aftalen, ligesom vi sΓΈger en projektleder og administrativ medarbejder. Kontakt Mikkel GulbΓ¦k pΓ₯ tlf. 53 73 49 89 / mg@psn.dk

Vi er altid til rΓ₯dighed -Β kontakt os

Kontaktinformation

Hovedkontor - BirkerΓΈd
Kontor - Næstved

Afdelinger BirkerΓΈd

Tag & Facade
VVS-Entreprise, EL, Salg & Marketing

Kompetencer

×
Menu
Vagttelefon
Ring