VVS Næstved

Poul Sejr Nielsen har mere end 60 års erfaring med alle typer
VVS-installationer. Vi er din lokale håndværker i Næstved og
leverer VVS-service i højeste kvalitet.

Din lokale VVS specialist i Næstved

I 2019 vandt Poul Sejr Nielsen en 8-årig rammeaftale med Næstved Fjernvarme. Med afsæt i denne aftale har vi åbnet kontor på Fabriksvej, hvorfra vi kan tilbyde vores kompetencer indenfor VVS-faget lokalt i Næstved. 

Poul Sejr Nielsen udfører alt fra de traditionelle vand-, varme-, og afløbsinstallationer i boliger til mere komplicerede og avancerede erhvervs- og industritekniske VVS-installationer.

Som din lokale autoriserede VVS-virksomhed står vi altid klar til at rådgive dig. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit projekt – ingen opgave er for stor eller lille.

 

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen er en etableret VVS-virksomhed med hovedkontor i Birkerød. Her har vi ligget i over 60 år. Vi har dybe rødder i håndværkstraditionerne, med stort fokus på at videreføre disse og de nye tekniske kompetencer til de yngre generationer.

Vi har altid fuld kapacitet af lærlinge, og vi tilbyder et udvidet lærlingeprogram til gavn for den enkelte, virksomheden og branchen som helhed. Lige nu har vi 25 lærlinge ansat på tværs af fagområder.

 

Kontakt os her

 • Såfremt du henvender dig på vegne af en virksomhed
 • Fx. Jeg ønsker at høre mere om jeres services i Næstved
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

FÅ AKUT VVS-hjælp

Vi kan hjælpe, hvis du står med et akut VVS problem såsom:

 • Stoppet toilet
 • Manglende vand
 • Sprunget vandrør
 • Manglende varme
 • Problemer med fjernvarmeanlægget

Poul Sejr Nielsens akut VVS hjælp er til rådighed 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – også på helligdage. Vi kommer  øjeblikkeligt – uanset hvad klokken er.

Har du fejl i dine VVS installationer? Tilkald os!

Vi er specialiseret i at finde fejl - og i at løse dem. Med vores dedikerede fejlfindingsenhed garanterer vi, at dine udfordringer kan løses. Det er en del af vores DNA, at vi løser problemer. 

Vores montører arbejder ud fra at give den bedste kundeoplevelse. De sætter en stor ære i at yde den bedst mulige service – både på de løsninger, der leveres, men også på kommunikationen montør og kunde imellem.

Vores montører er vant til, at der bliver stillet høje krav på tværs af pris, kvalitet og service. Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af at kunne leve op til dette.

Hos Poul Sejr Nielsen stiler vi mod at levere den bedste VVS-service og højeste kvalitet. Det betyder at vi løbende uddanner vores montører. Poul Sejr Nielsen er certificeret energivejleder og vådrumsinstallatør gennem vores medlemskab hos den landsdækkende kæde Bedre Bad – Bedre energi.

Bedre Bad - Vådrumsinstallatør og energivejleder - Poul Sejr Nielsen

Juster varmen i dit hjem med Danfoss Link

Med Danfoss Link systemet kan du skabe ét komplet varme- og indeklimasystem til din bolig. Med det nye system har du altid fuld kontrol over hjemmets varme direkte fra din smartphone eller tablet, uanset hvor du befinder dig. Med Danfoss Link opnår du en præcis temperaturstigning, og du får dermed optimal komfort i din bolig.

Danfoss Link arbejder trådløst sammen med de elektroniske radiatortermostater - Danfoss Link Connect og gulvvarme. Du kan koble hele varmesystemet sammen med fjernvarmeforsyningen, så du får ét integreret indeklimasystem, der udover at give op til 23 % energibesparelse også giver komfort i hverdagen. Det selvjusterende system, med produkter og løsninger fra Danfoss, giver dig mulighed for at styre varmen fra en samlet betjeningsenhed – hvilket skaber glæde og overskud for den enkelte boligejer.

 • vvs naestved
 • DIN LOKALE VVS SPECIALIST I NÆSTVED
 • vvs næstved hos PSN A/S
 • DIN LOKALE VVS SPECIALIST I NÆSTVED

VARMEN REGULERES AUTOMATISK

Termostaterne skruer automatisk ned for varmen, når du ikke har brug for den, f.eks. når du lufter ud, er væk hjemmefra eller mens familien sover. Du kan indstille temperaturen for flere rum fra et centralt sted i huset via Danfoss Link panelet. Når systemet er installeret, behøver du ikke længere at bekymre dig om varmestyringen.

STYRING VIA APP

Du kan styre varmen fra din smartphone via Danfoss Link APP. Så har du altid den rette rumtemperatur - også selvom du en dag kommer tidligere hjem end beregnet. Som en nyhed kan du via Danfoss link App stemmestyre temperaturen i hele dit hjem med Amazon Alexa. Dette er endnu faktor, som sikrer dig en nem og effektiv måde at kontrollere varmen i dit hjem på.

VENTILER MED FORINDSTILLING

For at opnå en så god afkøling som muligt, er det en god idé at installere ventiler med forindstilling. På den måde er du sikret, at du får så meget ud af de potentielle energibesparelser som muligt.

3 GRUNDE TIL AT UDSKIFTE DINE RADIATORTERMOSTATER

Udskift radiatortermostater - bedre indeklima - Poul Sejr Nielsen

Opnå bedre indeklima

Hovedpine, allergi eller irriterede øjne. Alle symptomer på et dårligt indeklima, som opstår, når man ikke får skruet ned for varmen, eller glemmer at lufte ud. Alle disse problematikker kan undgås. 

Ved at udskifte dine gamle termostater med nye smarte termostater, vil du opleve et væsentlig højere komfortniveau, da varmen i din bolig automatisk tilpasses din dagligdag og rutiner.

Udskift radiatortermostater - besparelser - Poul Sejr Nielsen

Økonomiske besparelser

Ifølge beregninger fra Danfoss er det muligt at skære op til 23% af varmeregningen, hvis de gamle termostater udskiftes med nye, elektroniske termostater.

De nye termostater kan, via simpel programmering i APP, automatisk skrue op og ned for varmen på forskellige tidspunkter af døgnet og forskellige dage i ugens løb. Dermed undgår du at bruge unødvendig varme, når du ikke er hjemme.

Udskift radiatortermostater - miljøvenligt - Poul Sejr Nielsen

Miljøvenlig

Skal du med på den grønne bølge? Ved at udskifte dine gamle radiatortermostater opnår du ikke blot store økonomiske besparelser.

Du er også med til at støtte op omkring udviklingen af miljøvenlige og energibesparende løsninger. Med brugen af nye termostatstyrede ventiler er du med til at tage hånd om miljøet, da der er mulighed for at regulere varmen efter behov, hvilket sikrer optimal varmeudnyttelse.

Næstved Fjernvarme

Næstved fjernvarme

Som en del af rammeaftalen med Næstved fjernvarme, tilbyder vi installation, udskiftning, service samt reparation af din fjernvarmeinstallation.

Hvordan virker fjernvarme?

Fjernvarme er CO2 neutral og er et stort fokus område for regeringen, da fjernvarme bidrager til den grønne omstilling. Fjernvarme er jf. Bolius den mest udbredte opvarmningsform i Danmark, da ca. 65% af danske boliger har fjernvarme. 

Fjernvarmeselskabet leverer opvarmet vand igennem et rørnet ud til de enkelte boliger, hvor der afgives varme i form af radiatorer, gulvvarme eller gennem en varmeveksler.

Fjernvarme produceres forskelligt - lige fra affald og olie til grønne energikilder som vind, sol og biomasse. I 2019 kom ca. 61% af fjernvarmen (gennemsnit) fra grønne energikilder. 

Fordele ved fjernvarme
 • Økonomisk
 • Nemt 
 • Miljøvenligt
 • Effektivt

4 gode råd til din fjernvarme

Følg nogle få gode råd, og giv dig selv de rette forudsætninger for at opnå et godt indeklima. Du skåner miljøet og får også et økonomisk fornuftigt varmeforbrug.

4 gode råd til din fjernvarme - Poul Sejr Nielsen
VAND OG VARME

Dit varme brugsvand bør ikke have en temperatur på over 54 grader. Ved højere temperaturer, har du risiko for kalk i varmtvandsystemet, hvilket tilkalker din vandvarmer.

4 gode råd til din fjernvarme - Poul Sejr Nielsen
SÆNK TEMPERATUREN MED 1 GRAD OG SPAR 5-6%

For hver grad du sænker temperaturen i din bolig, sparer du ca. 5-6% på dit varmeforbrug.  Skruer du op for varmen, gør det modsatte sig naturligvis gældende.

4 gode råd til din fjernvarme - Poul Sejr Nielsen
PAS PÅ NÅR DU SKRUER NED FOR VARMEN

Hvis du skruer ned for varmen, når du er væk fra boligen i en kort periode, eller tager på arbejde, skal du være opmærksom. Bliver temperaturen for lav i din bolig, skal der meget til for at opvarme den igen - nogle gange så meget, at du ikke opnår en besparelse. 

4 gode råd til din fjernvarme - Poul Sejr Nielsen
UNDGÅ FOR HØJE TEMPERATURER

21 grader er for langt de fleste en optimal temperatur. Du kan med fordel jævnligt kontrollere temperaturen i de enkelte rum.

Santander - fjernvarmeanlæg - Poul Sejr Nielsen

Finansier din drøm om et nyt fjernvarmeanlæg

Drømmer du om, at få udskiftet dit gamle fjernvarmeanlæg? Vi har hos Poul Sejr Nielsen et samarbejde med Santander Consumer Bank, så du kan få finansieret dit nye fjernvarmeanlæg og få lån hurtigt fra 2000-95000 KR. 

Ønsker du at energioptimere dit hjem yderligere kan du også få finansieret udskiftning af dine gamle radiatorventiler til Danfoss ECO eller Danfoss Link,  kan du også ansøge om dette.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring