VVS-montør til typehuse

Er du vores nye montør – eller måske vores nye makkerpar – til VVS i typehuse?

Poul Sejr Nielsen søger kompetente og løsningsorienterede VVS-montører til typehuse. Drives du af at gøre boligdrømme til virkelighed – så kan det være dig, vi leder efter.

Gennem et stærkt samarbejde med HusCompagniet i Nordsjælland udfører vi EL- og VVS-installationer i typehuse. Her arbejder vi målrettet for at opfylde den enkelte kundes behov og ønsker, så vi sammen kan gøre deres boligdrøm til virkelighed.

Vores dygtige typehuseksperter har travlt, og vi søger derfor selvstændige og kvalitetsbevidste VVS-montører til primært at udføre installationer i typehuse i Nordsjælland. Som VVS-montør hos Poul Sejr Nielsen kommer du i stor udstrækning til selv at planlægge din arbejdsdag via vores digitale kundehåndteringssystem, Ordrestyring – dog med sparring med din serviceleder og dine kollegaer.

Hos Poul Sejr Nielsen arbejder vi med frihed under ansvar, og vi sætter en ære i at levere god kundeservice og arbejde i høj kvalitet – vi afleverer altid opgaverne, som vi selv ville modtage dem, og vi forventer derfor, at du er kundeorienteret og gerne går en ekstra mil for at sikre veludført arbejde og tilfredse kunder.

Vi tilbyder:

  • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone
  • Et inspirerende og positivt arbejdsmiljø
  • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for personlig og faglig udvikling
  • Egen specialindrettede servicebil samt tablet og telefon til rådighed for arbejdsbrug


Vi forventer, at du:

  • Er uddannet VVS-montør og har nogle års erfaring i faget – herunder at du har erfaring med arbejde i private hjem
  • Er ambitiøs og har en professionel tilgang
  • Kan kommunikere på tværs af faggrupper
  • Er imødekommende og bidrager til en positiv kultur

Har du erfaring med installationer i typehuse er det en fordel, men uanset står vi klar til at hjælpe dig godt i gang med din nye stilling.

Da vi mangler flere VVS-montører til typehuse, søger vi gerne et eksisterende makkerpar, som kender hinanden i forvejen og er vant til at arbejde sammen – så er du en del af et velfungerende makkerpar, så kan det også være jer, vi leder efter.

Om Poul Sejr Nielsen

Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 30 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vi har en vision om at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor EL og VVS, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu og uddannelse højt. Vi har et af landets stærkeste lærlingeprogrammer og sætter en ære i at støtte lokale sportsfolk og idrætsforeninger.

Ansøg nu

Vi har travlt og søger derfor en VVS-montør til tiltrædelse snarest. Du bliver ansat under overenskomsten mellem TEKNIQ og Blik & Rør, og aflønning sker iht. lokalaftale og akkordlignende forhold.

Lyder ovenstående som noget for dig?

Send din ansøgning samt CV til Serviceleder, Rasmus Hauber, på rh@psn.dk.

Har du spørgsmål til stillingen kan disse også rettes til Rasmus Hauber på mail eller på tlf. 31 68 27 05.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Rasmus Hauber - Serviceleder VVS - Poul Sejr Nielsen
Rasmus Hauber
Serviceleder - VVS

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade og Delta Isolering - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring
Vagttelefon