Serviceleder til fjernvarme

Brænder du for mennesker og kunder?
- Så kan du være vores nye Serviceleder

Vi søger en ansvarsfuld og engageret serviceleder til at varetage kontakten til vores fjernvarmekunder i vores VVS Service afdeling. Vi har kunderne og opgaverne, men vi mangler dig til at hjælpe med at servicere dem!

I din nye stilling hos Poul Sejr Nielsen kommer du til at indgå i vores eksisterende team bestående af ti serviceledere. Her kommer du til at have ansvaret for fjernvarmekonverteringer hos både privatkunder, boligforeninger og storkunder. Du får ansvaret for planlægning, koordinering, prissætning af ekstraarbejde, fakturering, forhandling med kunder, ligesom du får budgetansvaret for egen omsætning.

Du kommer til at indgå i et eksisterende, erfarent fjernvarmeteam med både serviceleder, koordinator, svende og lærlinge, som varetager vores fjernvarmekonverteringer, og som vil tage godt imod dig og varetage din eventuelle oplæring.

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi dig og dine kollegaer som vores vigtigste ressource, og vi arbejder med frihed under ansvar i et uformelt arbejdsmiljø. Vi vægter en organisation i overskud – og vi mangler dine kræfter til at udbygge serviceniveauet mellem kunder og virksomhed.


Vi tilbyder:

 • Et job i en moderne og innovativ virksomhed med en uformel omgangstone
 • Et inspirerende og positivt arbejdsmiljø
 • En dynamisk arbejdsplads med gode muligheder for personlig og faglig udvikling

Ansøg her

 • Slip fil her eller
  Max. file size: 256 MB.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.  Vi forestiller os, at du...

  ...er uddannet VVS-montør og har en baggrund som VVS-rådgiver, -montør, overmontør, serviceleder, projektleder, VVS-fagentrepriseleder eller anden relevant stilling.

  Uanset hvad din baggrund er, er det vigtigt, at du er disciplineret, besidder humor og kan sætte ting i system. Som person er du tillidsvækkende, kvalitetsbevidst, og du har et stærkt drive. Du tager ejerskab over dit arbejde, og du befinder dig godt med at gå forrest for at lede og motivere vores montører og lærlinge.

  Du har et stort servicegen, drives af kundetilfredshed og du brænder for at udvikle, dygtiggøre og motivere dit team, så vi yder den bedste service overfor kunderne.

  Teknisk besidder du en generel forståelse for IT-systemer, og du begår dig godt i Microsoft Office-pakken.  Læs hvad Lars fortæller om at være teamleder hos Poul Sejr Nielsen

  Lars Kjellberg, Teamleder

  I mine 28 år i virksomheden har jeg aldrig keder mig. Jeg startede som lærling og har arbejdet mig op som Teamleder - en stilling, Poul Sejr Nielsen har skabt, i samarbejde med mig, ved at være lydhør over for mine ønsker. Der åbner sig hele tiden nye muligheder - de skal bare gribes.

  Ledelsen er god til at give plads til medarbejderne, hvis man har nogle ønsker, eller en vej man gerne vil gå. Jeg vil anbefale Poul Sejr Nielsen til alle, jeg kender, da jeg synes, at vi har et ualmindeligt godt arbejdsklima.

  Det, jeg især vil fremhæve, er de gode kollegaer og tætte samarbejde med ledelsen - helt ned på lærlingeplan. Der er ikke rigtig nogen lag her, så man kan gå til direktøren eller servicechefen, hvis man vil - det kan også gå den anden vej. Hos os er der ingen, der kryber langs panelerne.

  Om Poul Sejr Nielsen

  Poul Sejr Nielsen blev grundlagt i 1956 og er i dag Nordsjællands førende teknikhus, beliggende i Birkerød. Vi er totalleverandør med kompetencer og specialviden indenfor EL, VVS, ventilation, energioptimering, vedvarende energi og tag- og facadearbejder.

  Vi beskæftiger ca. 250 medarbejdere, hvoraf 35 er lærlinge, og vi har 130 servicebiler på vejene. Vores vision er at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor VVS, EL, ventilation og blikkenslagerarbejder, hvorfor vi vægter kvalitet, ordentlighed, rettidig omhu samt uddannelse og trivsel af vores medarbejdere højt.

  Vi har en ambition om at have Danmarks førende og mest attraktive lærlingeakademi, da vi tror på at mange af vores fremtidige medarbejdere skabes internt i virksomheden.

  Ansøg nu

  Send din ansøgning samt CV til Jonas Bach på jb@psn.dk. Har du spørgsmål til stillingen, kan disse også rettes til Jonas på mail eller på tlf. 23 38 91 70.

  Vi holder ansættelsessamtaler løbende og besætter stillingen, så snart vi har fundet den rette kandidat - så vent ikke for længe.

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Jonas Bach - Direktør Service - Poul Sejr Nielsen
  Jonas Bach
  Direktør - Service

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Tag & Facade - Birkerød
  Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
  Følg os
  Autoriseret Installatør
  Eliteleverandør
  Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
  VE-certificering
  ×
  Menu