Renovering af Refnæsgård

Hovedentreprise

Rolle
Hovedentreprenør
Bygherre
A/B Refnæsgård
Periode
2016-2017
Højde
Stuen - 5. sal
Entreprisesum
3 millioner kroner

Renovering af beboede lejemål i københavn

Renovering af beboede lejligheder i 5 etager. Vores opgave bestod bl.a. i at foretage udboring af gamle faldstammer og etablering af nye installationer i gamle skabe. Poul Sejr Nielsen har i forbindelse med hovedentreprisen koordineret de indvendige arbejder samt nedrivning og asbestsanering.


Dertil har vi demonteret eksisterende installationer samt etablering af nye installationer og interimsvarme. Vi stod dernæst for etablering af nye støbejernsrør i gamle skakte som var placeret i køkkener. Poul Sejr Nielsen forestod afdækning samt etablering af nye kælderledninger.

Som hovedentreprenør forestod vi forregistrering, samt koordinering af underentrepriser såsom tømrer, murer og maler.

BEBOERHÅNDTERING I CENTRUM
Som hovedentreprenør havde vi til ansvar at varetage alt beboerhåndtering. En væsentlig faktor, når vi renoverer i beboede ejendomme, er information. Derfor sørgede vi for at udsende informationsskrivelser, når der var behov. Dertil havde vi en tilknyttet beboerkoordinator, der i et aftalt tidsrum, kunne træffes på byggepladsen, så beboerne havde mulighed for at få besvaret evt. spørgsmål.
 
Ydermere forestod vi 3-ugers og 3-dages varslinger. Dertil opsatte vores beboerkoordinator postkasser som beboerne kunne aflevere deres nøgler i - når det passede i deres hverdag. Vi opsatte nøglebokse i de enkelte opgange, så vores montører nemt havde aadgang.

Vores montører i dette projekt var oplært i - og fulgte Poul Sejr Nielsens tilgang til beboerhåndtering og opførsel i private hjem.

Vi er altid til rådighed - kontakt os

×
Menu