Samfundsansvar 

Som nordsjællands største teknikentreprenør er vi bevidste om vores samfundsansvar. 

Samfundsansvar hos Poul Sejr Nielsen

Som nordsjællands største teknikentreprenør er vi bevidste om vores samfundsansvar. Vi er særlig opmærksomme på at videreføre håndværkstraditionerne og de tekniske kompetencer til de yngre generationer.

Derfor har vi altid fuld kapacitet af lærlinge, og vi tilbyder et udvidet lærlingeprogram til gavn for den enkelte, virksomheden og branchen som helhed.

Vi hjælper mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet


Pt. har vi 25 lærlinge ansat, og vi ser lærlinge som en nødvendig og uundværlig ressource for vores virksomhed.

Det er for os i Poul Sejr Nielsen vigtigt at hjælpe mennesker, der står uden for arbejdsmarkedet – uanset årsagen. Derfor har vi indledt et tæt samarbejde med Rudersdal Kommunes Rekrutteringscenter. Her tager vi praktikanter, som er uden for arbejdsmarkedet. 

Samarbejdet har båret frugt ved, at vi har fastansat Hamdi – en syrisk flygtning – der startede sin karriere internt i Poul Sejr Nielsen som praktikant. Yderligere har vi også taget Netabay i lære som elektriker.

 • Samfundsansvar - Lærling - Poul Sejr Nielsen
 • Samfundsansvar - Lærling - Poul Sejr Nielsen
 • Samfundsansvar - Lærling - Poul Sejr Nielsen
 • Samfundsansvar - Lærling - Poul Sejr Nielsen
 • Samfundsansvar - Lærling - Poul Sejr Nielsen

  Vi støtter op om projekter og organisationer

  Knæk cancer - Poul Sejr Nielsen

  Knæk cancer

  Kræft er en folkesag, da sygdommen rammer hver tredje dansker og dermed gør os alle til pårørende. Kræft er dermed den hyppigste dødsårsag og vi kommer alle på en eller anden måde på et tidspunkt til at stifte bekendtskab med, eller berøre kræft. En sygdom, der hver dag koster over 40 danskere livet. Kræftens bekæmpelse og TV2 sætter i ugerne 41-43 fokus på at knække cancer med det store indsamlingsshow ’Knæk Cancer live’. Hver en krone tæller, så vi kan knække canceren. Derfor Støtter Poul Sejr Nielsen op om det gode formål.

  Pengene fra indsamlingen går blandt andet til forskning i kræft, forebyggelse og støtte til patienter. Hos Poul Sejr Nielsen er vi stolte af, at støtte op om indsatsen for at knække cancer.

  Life Changes - Poul Sejr Nielsen

  Life Changes

  Projektet Life Changes, arbejder for at give udsatte unge muligheden for et bedre liv. Life Changes fungerer som er et helhedsorienteret tilbud, der primært retter sig mod de mennesker, som andre fravælger. Målgruppen er de 14-30-årige, som kan være:

  • Socialt udsatte
  • Sårbare kontanthjælpsmodtagere med svag eller ingen tilknytning til arbejdsmarkedet
  • Personer med psykiske diagnoser
  • Personer med lettere misbrug
  • Kriminelle
  • Bande- og rockerrelaterede borgere

  Vi støtter lokale sportsforeninger

  For Poul Sejr Nielsen er det naturligt at yde støtte til sportsforeninger i nærområdet. Sport forener ikke kun familier gennem generationer, men også mennesker med helt forskellige baggrunde.
  Derudover aktiverer foreningslivet både børn og ældre, hvilket styrker sundheden, men også det sociale. For os er det vigtigt, at vi aktivt kan gøre en forskel, og støtte der, hvor Familien Danmark er – lokalt i foreninger og klubber.

  Vi har bl.a. aktive sponsorater for:

  ABC Cykling - Poul Sejr Nielsen

  ABC Cykling

  En cykelklub med stolte traditioner på landevejen, hvor også bane- og crossryttere er velkomne. ABC har et stort fokus på talentudvikling. ABC-cykling blev stiftet d. 14. april 1984, og er dermed en af Danmarks ældste cykelklubber. ABC står for Arbejdernes Bicycle Klub, og har sine rødder i arbejderbevægelsen. Mange af Danmarks største ryttere har kørt i klubben - bl.a. Ole Ritter, Jens Veggerby, Michael Sandstød og senest også Magnus Cort.

  Hillerød Fodbold - Sponsor - Poul Sejr Nielsen

  Hillerød Fodbold

  Hillerød Fodbold har over 700 aktive spillere i alderen 2-95 år. Klubbens bedste hold spiller i 2. division, men der er også fodboldmotionshold, hold for borgere med demens, handicap samt psykisk sårbare borgere. Formålet med Hillerød Fodbold er at fremme interessen for fodbold på alle niveauer i Hillerød og omegn.

  Fredensborg Golf Klub - Poul Sejr Nielsen

  Fredensborg Golf Klub

  Fredensborg Golfklubs bane hører til blandt Nordsjællands smukkeste. Det er en åben let kuperet bane, beliggende i storslået natur mellem skov og sø, og med mange naturlige hindringer i form af bl.a. søer og vandløb.

  Klubben modtog Fredensborg-Humlebæk kommunes Miljøpris i 2000 og er fortsat blandt de førende danske klubber, hvad angår miljø- og banepleje.

  Fredensborg Boldklub og Idrætsforening - Poul Sejr Nielsen

  FREDENSBORG BOLDKLUB OG IDRÆTSFORENING

  Fredensborg Boldklub og Idrætsforening (FBI) blev stiftet i 1908, "den grønne fodboldklub i det Nordsjællandske". FBI er med sine +700 medlemmer i toppen af dansk amatørfodbold, hvor det hidtil bedste resultat er en oprykning til 2. divisionen.

  Vi er altid til rådighed - kontakt os

  Tag & Facade - Birkerød
  Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
  Følg os
  Autoriseret Installatør
  Eliteleverandør
  Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
  VE-certificering
  ×
  Menu
  Ring