Job og karriere

Bliv del af en succes hos Poul Sejr Nielsen.

Kunne du tænke dig at blive en af os?

Vi har altid brug for dygtige medarbejdere. Måske står vi og mangler dig?

Vi ønsker at være den foretrukne teknikentreprenør i Nordsjælland og København inden for vores kompetenceområder. 

Hos Poul Sejr Nielsen ser vi lærlinge som en uundværlig ressource for vores virksomhed. Derfor har vi altid fuld kapacitet i alle afdelinger. Hos Poul Sejr Nielsen har vi den bedste sammensætning af eksperter fra både 'den gamle skole' og 'den nye skole'. Vi omfavner erfaring og traditionelt håndværk med entrepreneurship og nye, digitale muligheder. Kun sådan kan vi love vores kunder, at vi altid forener nytænkning med erfaring og dyb brancheforståelse.

HØJT TIL LOFTET

Hos Poul Sejr Nielsen er der højt til loftet. Vores værdigrundlag er basis for den kultur, vi har udviklet gennem mere end 60 år.

Vi har respekt for hinanden og hinandens arbejde
Vi har viljen til at løse enhver opgave til aftalt tid og kvalitet
Vi kan samarbejde på tværs af organisation og faggrænser
Vi er professionelle i måden, vi agerer på over for vores kunder og samarbejdspartnere
 

Hos Poul Sejr Nielsen er kvalitet ikke kun noget, vi siger. Det er noget, vi udfører.

DIN UDVIKLING ER VIGTIG FOR OS

For når du vokser, vokser vi. Hos Poul Sejr Nielsen får du rig mulighed for udvikling. Vi tilbyder vores medarbejdere kurser og opkvalificering, da vores holdning er, at viden er vigtigt. Samtidig har vi en ambition om altid at være med, der hvor det gælder. Derfor er det vigtigt for os, at vores medarbejdere hele tiden udvikler sig samt tilegner sig den nyeste viden.

Job hos Poul Sejr Nielsen

At arbejde hos PSN

Hos Poul Sejr Nielsen værdsætter og anerkender vi den enkelte medarbejder. Vi lægger vægt på åben kommunikation, hvor vi også lytter til og respekterer den enkelte medarbejders holdninger.

Vi er kollegaer på tværs af fagområder. Vores størrelse gør, at vi kender hinanden og hinandens kompetencer. Vi kan håndtere det tværfaglige samarbejde på højeste niveau, fordi vi kender hinanden - og taler med hinanden.

 

Tværfagligt samarbejde

Vi er ikke større end, at alle faggrupper taler sammen, og det er netop dét, som sikrer vores kunder sparet tid, færre processer og bedre økonomi. Hos Poul Sejr Nielsen vægter det tværfaglige samarbejde, da vi er sammensat af teknikere, montører, projektledere, serviceledere, chefer og administrative medarbejdere. Alle arbejder for Poul Sejr Nielsens bedste og er professionelle inden for deres område. Samtlige medarbejdere bidrager til at sikre den gode kundeoplevelse ved at arbejde fokuseret og arbejde mod en fælles løsning i samarbejde med den enkelte kunde.

Derfor skal du være en del af PSN-teamet

Lars Kjellberg, Serviceleder VVS

Poul Sejr Nielsen AS

”I mine 25 år i virksomheden har jeg aldrig kedet mig. Jeg startede som lærling og har arbejdet mig op som serviceleder – en stilling som Poul Sejr Nielsen har skabt i samarbejde med mig ved at være lydhør over for mine ønsker. Der åbner sig hele tiden nye muligheder – de skal bare gribes.
Ledelsen er gode til at give plads til medarbejderne, hvis man har nogle ønsker, eller en vej man gerne vil gå. Jeg vil anbefale Poul Sejr Nielsen til alle jeg kender, da jeg syntes at vi har et ualmindelig godt arbejdsklima.
Det jeg især vil fremhæve, er de gode kollegaer og et tæt samarbejde med ledelsen – helt ned på lærlingeplan. Der er ikke rigtig nogle lag her, så man kan gå til direktøren eller servicechefen, hvis man vil – det kan også gå den anden vej. Hos os er der ingen, der kryber langs væggene”.

Kasper Jørgensen, VVS Montør

Poul Sejr Nielsen AS

”Det bedste ved at arbejde hos Poul Sejr Nielsen er de gode kollegaer. Vi har et rigtig godt sammenhold på tværs af afdelingerne. Jeg kan tale med mine kollegaer om alt. Det er noget jeg værdsætter, da det gør min hverdag endnu bedre.
Jeg føler også at ledelsen lytter til mig og at min mening betyder noget. Da vi dækker mange teknikfag i Poul Sejr Nielsen, bliver jeg ofte stillet over for nye udfordringer. Jeg synes derfor at arbejdet er utrolig alsidigt”

Søger du uopfordret?
Hvis du ikke finder en opslået stilling af interesse, kan du sende din ansøgning her. Vi glæder os til at høre fra dig

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade og Delta Isolering - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Vagttelefon
Ring