Energioptimer
jeres ejendom

Hos Poul Sejr Nielsen ved vi, at en grønnere ejendom kan nås på mange måder. Vores mangeårige erfaring kan hjælpe jer til at opnå store besparelser.

Opnå store energibesparelser og bidrag til den grønne omstilling

Hvem har ansvaret for energiforbruget i jeres ejendom? Vi ved, at det kan være svært at skabe overblik over de muligheder, der er for at energioptimere jeres ejendom. Derfor bestræber vi på at gøre det så nemt og enkelt for jer.

Hos Poul Sejr Nielsen kan vi hjælpe jer mod en grønnere fremtid. Vores hold af energispecialister står klar til at hjælpe jer med at finde mulige energibesparelser. Det vil både gavne jeres økonomi og bidrage til en grønnere fremtid. Vi ved hvad vi taler om, når det handler om bæredygtige løsninger og energibesparelser til netop jeres ejendom. Med vores rådgivning og vejledning er I sikret de mest energieffektive løsninger, skræddersyet til netop jeres behov.

Det er vores erfaring at I får mest for pengene ved at have fokus på:

Udskiftning af radiatortermostater

Udskift jeres gamle manuelle radiatortermostater og opnå en energibesparelse på helt op til 23%. Vi udskifter jeres ineffektive radiatortermostater til nye, intelligente termostater.

Teknisk isolering

Rørledningerne i jeres ejendom fordeler varme og varmt brugsvand rundt til radiatorer og vandhaner. Hvis disse rør ikke er isolerede, er der med sikkerhed et stort energitab

Renovering af varmecentral

Er jeres varmecentral af ældre dato? Så kan det være en god idé at få den renoveret, så energiforbruget kan minimeres

Indregulering af jeres anlæg

Har I styr på reguleringsventilerne i jeres ejendom? Få indreguleret jeres varmeanlæg og opnå en energibesparelse på op til 20%. En indregulering skaber bedre komfort, øger effektiviteten og giver store energibesparelser.

Bestil et gratis Energy check

Skal vi reducere jeres pumpeanlægs energiforbrug med 30%? I kan netop nu bestille et gratis Energy Check.

Bruger jeres cirkulationspumper for meget energi? Ældre pumper er især dyre i drift sammenlignet med de nye varianter. De nye energieffektive pumper kan føre til energibesparelser på mellem 30 og 50 %. Det giver jer en kort tilbagebetalingstid på investeringen. Hos Poul Sejr Nielsen kan I bestille et gratis Energy Check. Det er første skridt i at afdække besparelsespotentialet i jeres anlæg. Når I bestiller et Energy Check hos os, så gennemgår vi jeres nuværende anlæg for at afdække, om I har behov for at udskifte jeres pumper.

Vores mange års erfaring viser, at en investering i nye cirkulationspumper oftest en god idé. En energioptimering af jeres pumpeanlæg reducerer energiforbruget i ejendommen. Tilbagebetalingstiden er kort, driftssikkerheden øges og jeres grønne fodaftryk bliver forbedret. Så hvorfor ikke investere i en ny cirkulationspumpe? Købsprisen er lav og energibesparelserne er store. Se selv med i udregningen fra Grundfos.


Udfyld formularen - så kontakter vi dig!

  • Fx. Jeg ønsker at høre mere om et energi tjek

Vi er altid til rådighed - kontakt os

Tag & Facade - Birkerød
Entreprise og Salg & Marketing - Birkerød
Følg os
Autoriseret Installatør
Eliteleverandør
Erhvervspris 2020 - Rudersdal Kommune - Poul Sejr Nielsen
VE-certificering
×
Menu
Ring